Waarom Cabinet van Keulen?

Een geweldig maison de caractère of demeure op een nog mooiere plek. Als U door de deur naar binnen loopt voelt het als ‘het huis’. Perfect na de nodige en gewenste aanpassingen. Qua indeling, qua stijl, qua inrichting.

Cabinet van Keulen biedt U een unieke combinatie van maîtrise d’œuvre en interior design.

Met U worden plannen gemaakt voor een renovatie of restauratie. Dat gaat over de herinrichting van een gebouw, functioneel, waar komt wat, en hoe groot. Nieuwe gevelopeningen voor meer licht. Een uitbreiding voor een veranda, een echte bibliotheek. Een grange ombouwen tot cuisine d’été, een intieme concertzaal.
Daarbij komt ook aan de orde hoe iets er uit moet komen te zien. Wat wordt de stijl of is de stijl van het bestaande gebouw leidend? Liggen er al tommettes op de vloer en breiden we die uit en waar parquet? Wandbekleding, behang, schilderen, tegelwerk in badkamers, keuken modern of country? Een stap verder is de daadwerkelijke inrichting. Meubels, gordijnen, kleden.

Cabinet van Keulen draagt zorg voor de uitvoering van uw project door franse artisans.

Van tailleurs de pierres, timmerlieden, elektriciens, placqistes, tot meubelmakers, glas-in-lood kunstenaars en stoffeerders. Ideaal voor mensen met een groot verbouwproject die niet zelf de kennis en tijd hebben, maar graag met één aanspreekpunt in zee gaan.

Aankoopbegeleiding

Cabinet van Keulen kan U ook behulpzaam zijn bij de aankoop van uw maison de caractère of château. Hoe is de staat van een gebouw, wat zijn de consequenties van eventuele gebreken. In een vroege fase van het koopproces kan ook al gekeken worden naar de mogelijkheden en kosten van een renovatie.

Wie zijn we?

In 2007 heeft Eric van Keulen Cabinet van Keulen in Frankrijk gesticht. De gerealiseerde projecten betreffen allen renovaties met een complex en veelomvattend karakter. Variërend van een 19e eeuw fermette tot een demeure uit de 18e eeuw. Omzetwaarde van €100.000 tot €2.000.000. Voor zijn komst naar Frankrijk was Eric van Keulen al langdurig actief in hetzelfde métier.

Het kernwerkgebied van Cabinet van Keulen beslaat het zuid-westen, in het bijzonder de Gers (32), Lot et Garonne (47) en de Gironde (33). Projecten in de de departementen Lot (46) en Dordogne (24) behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Contact

Cabinet van Keulen: Charme, Authenticité, Atmosphère
Charme